T H I S I S W H E R E I T H A P P E N S

1. luddes såg glad ut när han pillade naveln. 2. amanda är monster. leeskig påni. 3. amanda, nicole & emma. 4. valdemar, voldemort, valdemort. 5. två bockar bruse. 6. emma/kaj. 7. gingerfriend. 8. whippin their hair till suffix. 9. suffix's läskigt snygge sångare.

S U P E R S I Z E B O B B Y

i torsdags gick jag runt och sjöng på "whip my hair back and forth" och än idag, lördag, är låten kvar. och jag har whippat så mycket på my hair att det känns som att nacken snart trillar av. wich sucks av den enkla anledningen att igår var det supersize bobby i skolan. och då ska man hoppa.
whippade på das hair under this is my careface och sen dog nacken under suffix så jag har bara filmer på alla andra som moshpitade, lagom lame men kul. någonstans efter suffix och innan original high five dog huvudet och jag började skaka, jag såg ingenting och kunde knappt andas. luft. näääk sög. herregud.

vaknade och kände hur nacken knappt går att vrida och ryggen känns sne. men det är värt det. jaja.

C L E V E R B O T

jag och cleverbot satt och sjöng på the mysterious ticking noice igår. ♥

S A Y A D A M S R A Y S A Y D O T H A T T H Ä Ä N G

så. igår var det daniel. kalasfint grabben! torrjuck mot ett mikrofånstativ och skrikande flickor och pojkar (och pensionärer och barn!). herregud. note to self: var inte så jävla kort när du står på andra raden, du blir nertrampad. idag har jag ingen känsel någonstans, men det är okej. det var liksom värt det.

sov hos amanda efteråt. kom hem vid två-snåret. bemöts av pizza och två par nya skor. får senare höra att man är tvåtusen spänn rikare för att mormor "ville inte köpa kläder åt dig som hon gjorde till barnen, men du får pengar istället så det blir rättvist". tack finafina mormor.

F Ö R S T A G Å N G E N H A N H A R F E L

magnus betnér, på min dvd: "vi kommer klara oss utan djuren om de dör ut. jag menar, är det någon som har legat sömnlös över dinosaurierna? nä"
jag, till min dvd och magnus: "förlåt älskling. men jag gör det varje natt.

O H M Y G O D

"when life gives lady gaga lemons, she makes a dress out of them"
fan. jag önskar att det vore så enkelt.

V A L E N T I N E S D A Y F U C K E R


O M N O M N O M N

jag: ollonspets!
amanda: det låter som något gott!

E N D A G I U P P S A L A

upp halv sex, åka sju, vara i uppsala/fyrishov vid halv nio. dumpa av lilltjej, åka runt i uppsala eftersom inget är öppet, hitta ett köpcenter, fika, åka och titta på cheerleadinguppvisning/tävling i fem timmar. visst fan är de duktiga, men inget, absolut inget (jo okej, harry potter) är varken kul, intressant, spännande eller givande efter så lång tid. emma, systeryster, är egentligen för ung för att tävla, men lyckades få en guldmedalj i alla fall för att de vart så duktiga. snacka om att vi har världens mallgroda hemma nu. (ja. jag låter som en töntig mamma, men jag är mest väldigt stolt storasyster. så det är okej)

THIS IS WHY, I LOVE LIFE:


RSS 2.0