le åt vår idioti.












idag satt jag mest och suckade på psykologin och engelskan för att senare få grym träningsvärk tack vare ett badmintonpass innan vi satte oss i en datorsal och hoppades på att kunna skriva en staden & framtiden uppsats men satt mest och slog på amanda, lyssnade på veronica maggi ooch tittade efter sommarspelningar i stockholm. kameran var med idag av den enkla anledningen att vi skulle bada. ludwig, jag, amanda (som inte fastnar på bild eftersom hon tog kameran och fotade), elina & catte trillade i plurret medan samuel mest sprang runt. nu har jag ludwigs tröja och så har jag blivit av med badoskulden för detta år.

the big whatthefuck.

är det okej om jag spelar lite musik?
visst.
bra.
åh. jag älskar den här låten.
eh, ja? jag har suttit med det här enda sen i onsdags när skivan släpptes på spotify.
jag köpte skivan i onsdags. kan inte sluta lyssna.
eller hur! den här är bäst.
jag är lite svag för "inga kläder" . . .
nja. "välkommen in" är klockren också.
gud ja. 

men vadå? tittar inte ni på glee? va?
och sådär typ.

kärlek.

du har min tröja.
jag vet. jag glömde! vill du ha den i helgen?
nej det är okej. var snäll mot den.
okej. men jag glömde verkligen. förlåt.
det gör inget. var snäll mot den bara.
glömde verkligen bort det helt. kom på det när du rullade iväg. du skulle påmint mig.
jo. glömde också bort men kom på när jag startade moppen. men du frös så tänkte att du kunde behålla den.
men du frös ju också?
ah. men skitsamma.
men det är ju bara dumt och konstigt! men snällt. tack.
nu är det du som är deprimerad?
ja. . .
tycker du han är obehaglig?
nej. det är inte det.
säker?
jag lovar. 


typ så.

argus

kommer hem, trycker in en kaka i munnen, dör lite för jag har två inlämningar imorgon men jag har inte påbörjat någon av dem, har läst massor av statistisk-enkäter idag och nu bemöts jag av att människor på argus valt ut min text för att synas på framsidan. 

bilden är alltså från argus.nu's förstasida för tillfället, citatet är mitt och klicka på bilden för att läsa dikten. tack.

förra inlägget hette lycka, men screw all that, här kommer riktigt lycka:

så. läste en nyhet, började hyperventilera och gråta. rupert grint kommer till sverige.

om hur jag plattade ludwigs hår


at my place

glass, saft, kakor, häxblandning av läsk, ett småkrypsliv, vägen till eldorado, trosvisande, brösttafsande/pussande och fint. jag spoonade med ludwig och blev slickad på.

glad påsk i efterskott


omegle ♥


piercing lalalalala

igår:
tony: asså. men jag känner ju en piercare.
jag: men asså. då kan ju han pierca mig gratis?
tony: det kan han säkert, om han är skyldig mig något. 

idag:
tony: det är fixat nu. han kan pierca dig?
jag: va?! seriöst?!
sen ringde tony honom varav han meddelade att snubben får nya nålar typ imrgon. så jag kanske ska pierca mig i veckan, kanske hemma hos oss, och helt gratis. tack som fan liksom. ♥

dagen som elina blev vuxen


idag fyllde elina arton år, så nu är hon vuxen. det firade vi med saftkalas. vi bjöd in massa människor och pimpade en lekplats, bakade tårta gjorde jag och andra tog med kakor. så köpte vi läsk, spelade charader och piffade upp folkets moppar med kvarblivande ballonger. epic.

-

konversationen som följde var rätt enkelt, egentligen.

jag: säg något du önskar dig. mest av allt i hela vida världen. just nu.
han: att dö. dudå?
jag: jag vill. . sitta i ösregn med någon som bara håller medan man skriker och gråter för att vända hemåt och bygga filtkojjor och hångla.
han: det låter fint. 

egentligen är absolut inget alls fint längre. jag lever inte ens på hoppet. jag deppar ihop till musik med band jag älskar men borde hata och känner ångesten krypa under huden. allt som tar sig igenom helt enkelt.

grandpa

efter lite krig i mitt fönster med mamma bestämde sig johnny för att knacka på dörren min, fråga om jag var antändigt klädd och meddelade sen att var jag det skulle vi åka till min morfar. and so we did. hundpussar, tårta, mormors smutsiga bil med vinterdäck och här sitter jag nu.

[ hermione, luna, shitthesame ]

tidigare knackade det på min dörr. det var min syster. 
emma: kan du knyta slips? jag: eh, ah? emma: bra. jag vill vara hermione idag.
hermione blev klurigt men med en ravenclaw-halsduk blev hon nästan luna. ♥

[ en såndär onsdag igen ]

och så blev det onsdag och jag vaknade hos amanda efter en polen-resa som nästan dödade mig. vi åkte till mig för att dumpa av min väska och for sedan till skolan för att äta lunch på första lektionen. kände hur jag, amanada och elina åt under tystnad för ingen orkade vara vaken. sedan kom estetpojkarna och vi lekte lite innan de blev utskällda av vår svenskalärare. vi mötte dock upp dem igen under volleybollturneringen. jag blev ägd av samuel i luffarshack, fick rita på ludde och hans skor (jag är skyldig för kycklingen och pen15) och sedan skrev jag en "penis"-lapp som han satte upp på utsidan om vårt fönster vid skåpen. ♥

POLEN - DAG 4

bild 1-7: guidad rundtur i krakow + det judiska kvarteret bild 8-11: schindlers fabrik bild 12-15: på bussen mot flygplatsen bild 16-17: underhållning när planet är 50 minuter sent bild 18-19: vårt rosa flyg igen

POLEN - DAG 3

1. öl! 2. påni! 3-4: glass! 5: fräsch namn på en hårsalong. . 6: världen vs island 7: brittiska barn med fåglar 8: cattes crib 9: spåtant 10: glada brüdar 11: folkloredans/dans runt bordet/elina med future make 12: sorgeplats på gatan för att hedra den döde presidentet osv 13: godis! 14: armband! 15: snodde elinas ring och fotade kinderäggsleksaker 16: jag snodde elinas objektiv medan hon och amanda tjuvlyssnade i korridoren.

POLEN - DAG 2, del 3

en dag, det vill säga andra dagen i polen, kidnappade jag elinas fisheye-obejtkiv och begav mig ut för att fotografera. här är resultatet. observera: sista bilden är inte fotad med fisheye. det är bara awesome. ♥

POLEN - DAG 2, del 2

1: skylten vid ingången till auschwitz. 2: karta. 3: utställningsskylt. 4: glasögon. 5: bit av de åttiotusen par skor som ligger framme 6: människor som dött på auschwitz. 7: stängsel. 8: helvetesporten på birkenau.  9: sängar på birkenau. 10: toaletter. 11: vagnen de kom åkandes i. 12: minnestavlor på birkenau.

POLEN - DAG 2, del 1.

bild 1: frukost på hotellet. bild 2: catte & kim vid frukosten. bild 3: hotellet utifrån. bild 4: peppade brudar vid statoil. bild 5: pricken i polen. bild 6-9: krakow! bild 10: glada tjejer i väntan på att få stiga in på auschwitz. bild 11: pillade med elinas kamera lite. bild 12: i hotellhissen vägde fyra tjejer upp till fotknölarna. bild 13-14: elina! bild 15: catte!

POLEN - DAG 1

första dagen på resan bestod mest av att åka hem till amanda och leka kurragömma med hennes lillebror, få skjuts till skavsta flygplats och sen sitta där och bara vänta innan vi fick kliva på ett rosa plan för att sätta fötterna på polsk mark och andas in ny luft i våra lungor.

[ cha cha bloggen ]

hemma i sverige igen. möts av amandas lillebror som väcker mig vid sex av skrik, tågförseningar och två bitar ben som sticker ut ur mitt tandkött. hej livet.

[ avkomma nummer fyra ]

hur man vet att min kusin olivia är på besök; allt som hörs är "en, två, tio anka!" om och om igen tillsammans med någon mix av "katt" och "voffvoff".

[ dagen innan det ]

en helt onormal dag i skolan. sådär att man har naturkunskapsprov i klassrummet precis bredvid aulan där estet-eleverna repar inför dagens konsert, satt och dansade i takt till musiken. hade en sjukt lång rast där jag städade och gömde mig med flickorna i ett hörn för puttarn, hade ett boksamtal på engelskan, åt lite mat, såg på konserten istället för att spela volleyboll på idrotten (men blogg.se vill inte ladda upp bilder från konserten?) och avsultade allt med en undersökning och fniss åt att någon trodde att "fördomar" var detsamma som "svordomar". ♥

[ bring me the music ]

igår var det konsert på skolan. eleverna som läser individuella valet "ensamble" + de som läser musik som estetisk verksamhet. det var fint. många var sämre än andra men i helhet var det fint. på bild nummer tre står erik. erik sjunger bra och är awesome eftersom han spelar i solitary snape. så honom gillar vi. (jag gillar att skryta om att jag känner någon i ett wrock-band)

[ middagskonversation ]

styvpappa tony: jaha familjen. vad har ni gjort idag?
lillasyster emma: lekt lite och så med kompisar. handlat med mamma.
lillebror felix: typ samma. och spelat spel.
mamma: jobbat och handlat mat så att jag kan föda den här jävla familjen.
jag: kåtat mig över erik. . . .

[ sadgrandmakittens ]


[ hair-colouring ]


bild 1: jag i fredags runt nio-tiden. bild 2: jag i fredags runt nio-tiden på kvällen. bild 3: jag för typ en timme sedan. bild 4: min syster har gjort rosa slingor och min mamma ojjar sig om att jag påverkat henne för mycket, men jag vet att hon älskar det egentligen.

[ sms-kvällar ]

igår:
ludwig: nej.
jag: men bara säg det!
ludwig: . . awes
jag: nej! du måste skriva "elin, du är awesome!". annars räknas det inte. du kan skriva halva awesome men ja. .
ludwig: "el d ä awes"
jag: omg! irl lol!
ludwig: har jag halva inne nu?

idag:
jag: jag är awesome. det är bara att erkänna!
ludwig: nej! jag sa aldrig det :p du är awesome när din kropp befinner sig i närvaro av min


vet inte hur detta spårade så totalt.

[ shoeshopping and eatable things ]

första april: åkte till skolan och skrev in en undersökning på datorn samt skrev ut 60 ex av denna undersökning och häftade sedan ihop det. drog till tåget för att möta mamma och tony. vi drog till stan och köpte skor, sushi, godis (jag plockade bara mina favoriter hohoh) och hårfärg. nu är jag nyklippt och ska bli blondin. wish me luck.

RSS 2.0