[ i see my friends ]

de 3 första bilderna är tagna i tisdags. visar att amanda har ingen egen vilja, hon har en elin med bläckpenna. dessutom hittade jag en miniräknare som nu är min och vi grillade utomhus.
de 3 sista bilderna är tagna idag. catte som deminstrativt visar något och sen så blev jag the awkward girl with a turtle, för när vi stod ute i korridoren och läste en tyska-text för läraren så damp han ner på min bok. tack ludwig.

[ let's put a smile on that face ]

blivit tvångsklottrad på, kramats, slickat, vart färgglad, haft "matteprov", ägt ut elina totalt på tyskan, kommit på vad jag ska ställa upp med i talang, fått ludwig att skriva mitt namn i kims bok, räknat upp varför den här måndagen borde ha totalsugit med amanda och återigen blivit dissad av vår psykologilärare. inse det elin, du är ett psykfall.

[ walking the dog. . eh. .kids ]

kom hem, mötte ungarna och promenerade till västerhaninge för att möta mamma, fikade, handlade mat. ja. så.

[ glida runt, hänga runt, ringa polisen ]

vaknar och åker till jobbet för att mötas av tomhet och en rosa skurhink som skriker efter att få bli använd. helt normal dag. åker hem mellan jobbet för att dampa ur på min ipod och sen dra till tåget. helt normal dag. drar in på fik med mamma och johnny för att käka lunch. helt normal dag. drar hem och poppar musik med syrran. helt normal dag. drar till mormor för att käka middag. helt normal dag. bestämmer sig för att dra med småsyskon till affären efter middag. helt normal dag. kliver utanför mormors portdörr och hör någon skrika på hjälp och ser någon bli misshandlad. onormal dag. ser lillasyster springa iväg i panik och skriker på lillebror att följa med när jag springer efter. onormal dag. tar tag i lillasyster och fortsätter springa hemåt. onormal dag. slänger in ungarna och låser dörren för att ringa polisen. onormal dag. ringer mormor i panik och berättar att vi inte kommer tillbaka för att hämta tonys middag och ringer sen mamma som i sin tur ringer johnny. onormal dag. johnny kommer över precis efter att emma slutat hyperventilera och gråtskrika. onormal dag. fortsätter dagen med att prata med polisen när de ringer igen för mer information och tittar på animerad film för att lugna små barn. normal dag med en twist.

[världens sötaste syster]


[bäst på vardag]

idag hade vi en väldigt tråkig skoldag som avslutades med röda armar efter felslag under en idrottslektion med volleyboll och sen gjorde vi allt annat än att plugga under staden & framtiden. vi beslutade oss för att dra med catte till centrum för att köpa årets första pinnglass och sen kom ludwig och vi lekte lite. fint.

D E T Ä R V Å R


P L A S T I C F A N T A S T I C

igår drog ludwig på en plastbit på min arm som jag inte fick loss. men det gick bra till slut.

pics: jag, amanda & ludwig.

A T Y P I C A L D A Y

idag: kom fram till att jag är sjukt "osvensk" på historian, suckade högt åt svenskan, hade utvecklingssamtal, förvandlades till ludwig, satt på en stillastående moped, gått till & från skolan i converse, haft vårjacka, hållt handen med samuel, haft "vemäräckligast"-tävling med askur på lunchen, haft muntligt nationellt prov med catte, blivit hotad av erik om jag inte säger grattis, gjort kalas-planer med amanda, snott elinas solglasögon & blivit dissad av ludvig o. 

vi lekte ute med estetpojkarna idag och amanda berättade hur hon och ludvig o hade pratat om konstiga vänner. tydligen vinner amanda den tävlingen, för hon har mig. och jag är värre än tre estetpojkar tillsammans. tack som fan. ♥

M Y C O C K I S M U C H B I G G E R T H A N Y O U R S

i ♥ my friends.

S C O R E

christian: men oj elin! hade du den där på dig idag?
jag: ursäkta?
christian: tröjan? den är väl lite väl . . genomskinlig?
jag: eh, njaaa. den är grovstickad, men whatever.
christian: vad säger mamma då?
jag: vad ska hon säga? jag fyller arton.
christian: men jaha. blir inte killarna jobbiga?
jag: av vad?
christian: man visar ju rätt mycket.
jag: eh, nä? det är en BH som syns så det är väl okej. å andra sidan kan jag tycka att killarna i min ålder borde ha sett mer än en BH vid det här laget.
christian: men alla killar har det nog inte så.
jag: du, jag låg med din sambos lillebror när han var lika gammal som jag är nu, får han ligga får alla ligga. 

1-0 elin vs christian.

T H E M A N Y D E R P F A C E S O F F R I E N D S


C A L LY O U R F R I E N D S

vaknar runt två av att min telefon ringer, två gånger, men missar båda. svarar när det ringer igen vid kvart över två. 

jag: hallå?
han: HON SVARADE! hej elin!
jag: eh. hej ludwig.
han: sover du?
jag: nej.
han: aha. det låter som att du sover. typ. ELIN LÅTER FAN FULLARE ÄN VAD NI ÄR!
(folk i bakgrunden skrattar)
jag:
konstigt. klockan är kvart över två och jag ska jobba imorgon.
han: åh. förlåt! då måste ju du upp jättetidigt?
jag: mmmm

ja. sen fortsatte vi prata i fem minuter om att "det här är fan första gången vi pratar i telefon", "du låter jätteliten på telefon, elin", "du kan ha en bäver som heter sture" och "att åka tunnelbana är inte lika roligt när man nyktrat till". 
lilla gubben.

L I T E R A L D E A T H L Y H A L L O W S


besthest.♥

H A R R Y P O T T E R

andres: du elin, du gillar harry potter?
jag: ehehehehe. ja 
andreas: ja. jag gick in på någon såndär hemsida häromdan och köpte hem dem, hur många finns det? i alla fall jag fick fem filmer för 200 spänn!
jag: aha! najs! men det finns sex stycken, och sjuan släpps den trettoende april!
andreas: jaha! ja. jag och min son såg första, men den var lite läskig så vi får nog vänta ett tag till. sen köpte vi lego harry potter till såndär playstation också. fan va kul det är!
jag: ja. min lillebror har ett!
andreas: erkänn. du snor den ibland? det gör jag.
jag ♥ min staden&framtiden lärare.

J A G Ä R B A R A S N U R R I G O C H A L D R I G S E R I Ö S

typisk skoldag: bananlekar, böghögar & fjoll. och lite plus på att elina läser en till murakami-bok och att ludwig piercat sig. ♥

G I V E I T T O T H E T O O T H F A I R Y

bild tagen igår. idag är jag stygnlös. så jävla skönt. om vi bortser från att det ömmar lite, svider fortfarande och att jag känner gropar där de skurit och där jag en gång brukade ha ett ben är nu tomt. läskigt.

-

hej nummer nio från blackeberg gymnasiums fotbollslag, du är snygg.

J Ä V L A P I S S L I V

idag:
har kvar radcliffe-dubbelhakan.
quasimodo-kinden är snart helt borta.
städar.
garderoben är fan fett fancy.
räknat mina klänningar: 29 stycken. vet dock inte om någon rymt tillfälligt till tvättkorgen, men tror inte det.
magnus betnér på bandit.
sarah dawn finer. herregud. jag fick respekt för kvinnan.
stygnen på höger sida av överkäken har släppt. men de sitter fast i min plasttand så de hänger liksom kvar. fan.

mat:
frukost - fruktsallad på banan, apelsin + plommon.
lunch - smoothie på banan, jordgubb + plommon samt tre ägg.
middag - kycklinggryta med pasta
(vadå hej jag livnär mig på mjuk mat?!)

D O T D O T D O T

+ har på något sätt lyckats gå ner 3kg sedan i måndags på att bara äta soppa. 
+ min svullnad börjar lägga sig.
+ jag kan tugga mjukare saker. 

- jag var i skolan igår i typ tio minuter med mamma för att hämta en bok. jag kunde knappt känna mina fötter nudda marken, så skakig var jag. jävla medicin.
- mina tänder gör ont.
- min bettskena passar inte längre.
- stygnen har börjat svida och klia.
- jag kan fortfarande inte skratta eller få in mer än en tesked i munnen.
- jag är så jävla trött på att bara gå hemma.
- idag tvättar jag kläder och att gå från soffan till tvättmaskinen gör mig yr. 
- jag vaknar hela jävla tiden på natten av att min smärtstillande slutat värka.
- svullnaden har inte slutat vid kinden. jag har en dubbelhaka som heter duga. tack som fan.

W H A T ' S E A T I N G E L I N H Ö G Y E

min älskade mamma lyckades ta denna osmickrande bild på mig idag, men vafan ska jag göra? ljuga? fuck it - såhär ser jag it. 

idag lyckades jag vakna runt sju av att min styvpappa skrek från soffan - hans metod att väcka barnen - men jag somnade om och gick upp precis när folket begav sig till skolan. gick upp, tog min medicin och insåg att jag är fan svullen - aj. åt frukost: yoghurt. runt elva var jag så jävla trött på yoghurt efter en dag av det helvetet och magen började ju liksom kurra. så jag fixade två koppar med grönsaksbuljong (gott som fan i stundens hetta men ger lätt illamående effekt några timmar senare) och så tryckte jag i min en pannkaka. jag upptäckte att rullar jag bitarna i tumstora bitar och trycker in dem mellan tänderna på vänster sida så kan jag tugga lite lätt. senare har jag även druckit tre glas oboy ur sugrör, ätit två skålar soppa och en semla mindre än min handflata. jag vet. allt handlar om mat, men det är typ så jag lever nu: sova, äta, se på film. fast imorgon ska jag ta mig till skolan. ska hämta en bok eller två för som det ser ut nu så kommer jag stanna hemma i alla fall onsdagoch torsdag också. mamma tyckte att jag lika gärna kan stanna hemma hela veckan då, får se - det är ju inte skitkul att bara dega. faktiskt. 

just nu peppar jag nästa tisdag då jag får ätervända till tandläkaren och ta bort mina stygn, harry potter som släpps nästa månad på dvd, harry potter som har premiär snartsnartsnart, polen-resan nästa månad och att klippa mig. 

adjö.

D A Y T W O

typ hej hej min högra kind ser ut som puckeln på Quasimodos rygg.

E N T A N D L Ä K A R H I S T O R I A

klockan ringde vid sex, gick upp, klädde på mig, drack smoothie med mamma, mötte johnny vid tåget som önskade mig lycka till, sen drog vi till tandläkaren. 
fick börja med att dra ut mina plasttänder vid protetiken. det är en lustig känsla. först ska de slipa bort gulden på mina etsbroar (det som gör så plasttänderna sitter fast) och sen skulle de knacka bort tänderna. väldigt lustig känsla, ännu lustigare ljud. sen sprang jag omkring med två tänder för lite och mmsade människor för att visa hur äckligt det är att vara tandlös. sen drog jag och mamma till käkkirurgin och där fick jag gå in i ett vilobås. 
jag fick en penicillin, två smärtstillande samt den äckligaste drycken ever, som skulle göra mig dåsig. sen fick jag vila, i en kvart. jag läste en tidining och efter fem minuter kunde jag knappt bläddra i tidningen, den bara svajjade runt. när sköterskan kom för att hämta mig kände jag inte golvet och jag fick stöd. sen fick jag ligga där. under en grön duk så bara munnen syntes, som i värsta greys anatomy serien (om de fixade tänder). fick höra att jag hade en klar visdomstand så de drog ut den innan de började med det riktigt ingreppet. 
jag minns att jag somnade till någonstans mitt i operation, varpå jag vaknade av att mina fötter slets upp i luften och jag hör tandläkaren fråga lite lätt den andre om de träffat en nerv. när de ska bedöva överkäken med spruta så minns jag att jag grät. mycket. det gjorde så jävla ont. fick 5-6 sprutor och de bad mig hela tiden att andas lugnt och djupt och utåt när sprutan var i köttet. jag grät och det rann. 
efter operationen fick jag beröm, och så fick jag vila lite medan mamma fick information om hur de kommande dagarna kommer se ut. sen fick jag sätta tillbaka mina plasttänder och jag dåsade till. 
nånstans på vägen hörde mamma av sig till johnny som hämtade oss med bil, thank god. vet inte hur jag hade tagit mig hem annars. för mycket att gå liksom.

nu i efterhand är jag svullen, kan knappt prata/skratta/le/gapa, det gör lite ont och det är obehagligt. 
jag har ätit tre skålar vailjyoghurt, ungefär femton skedar ljummen soppa och tre kulor vaniljglass. jag fick enbart äta kallt och flytade idag, men jag ville testa soppa och det gick bra. imorgon ska jag testa att äta en pannkaka, om jag kan tugga det vill säga. det kan jag inte idag. får inte ihop tänderna. 

nu ska klockan bli kvart över tio så jag kan ta min sista medicin och så ska jag ta ut kompressen som är helt blodfylld. hela min mun är ihopsydd på insidan med svarta stygn och det slutar inte blöda. 

adjö.

I T I S A T O O T H S T O R Y

1. före ingreppet. 2-4. runt halv tio tiden, samma dag som ingreppet.

N Ö J D K A T T


S U B W A Y W A R S

in till stan. köpa bh, trosor + häftmassa (jävligt lol kombination). dricka yoghurt. åka tunnelbana. yay life.

@ W O R K

jag lekte lite på jobbet idag. i brist på annat. egosuicide wont kill you.

E M M A P E M M A F Å G E L S K R Ä M M A

världens sötaste syster.

W I T H E V E R Y H E A R T B E A T



pic1: amanda bjuvgård. pic2: elina anastassiou.

jag ♥ kompisbilder.


K U L T U R E L E V E R Ä R V I A L L I H O P A


idag vaknade amanda hos mig och vi valde att vara kulturelever. det vill säga; vi drog till flemingsberg och solna för att fota hus i storskalighetens tecken till vår arkitekturanalys. mycket fint.

K A K B A K

det kan se ut som att allt jag och mina vänner gör är att baka, det är typ så.
igår kom ett gäng människor hem till mig för kakbak. det var fint. elina hade sönder en visp och glömde smör i muffinsarna, men de blev goda ändå. amanda avreagerade sig på hasselnötterna, samuel lekte dinosaurie och catte fick grisarna att pussas. sen såg vi på disneyfilm och jag och amanda slogs om att sova i gropen. typ.
fin första mars.

RSS 2.0